Ikääntyneiden palvelut

Työskentelemme asukkaidemme parhaaksi heidän yksilöllisyyttään kunnioittaen. Henkilökuntamme koostuu hoivatyöhön motivoituneista alan ammattilaisista. Pidämme omaisiin tiiviisti yhteyttä.

Sairaanhoitajat, perushoitajat, lähihoitajat, kotiavustajat, sosionomit ja hoitoapulaiset pitävät huolta asukkaiden jokapäiväisestä hyvinvoinnista.

Ravitsemusvastaava keittiöapulaisineen valmistaa monipuolista ja maittavaa kotiruokaa toteuttaen erilaiset ruokavaliot tarpeen mukaan.

Huoltomies on paikalla arkipäivisin ja huolehtii kiinteistöhuollosta.

Palveluasunnot:

Kotiranta-talon alakerran palveluasunnot tarjoavat runsaasti apua tarvitseville liikuntarajoitteisille asukkaille oman kodin yksityisyyden ja lisäksi hoivan ja tuen päivittäisiin toimintoihin.

Muiden seuraa kaipaava asukas taas voi hakeutua yhteistiloihin – ruokasaliin tai Lepolan oleskelutilaan vaikkapa takkatulen ääreen. Myös sauna sijaitsee tässä kerroksessa.

Vuonna 2003 remontoituihin asuntoihin kuuluu invamitoitettu wc/kylpyhuone sekä kevyt keittiövarustus. Kooltaan asunnot ovat 16,5 m² – 41 m². Osa asunnoista on kahden hengen huoneita, jotka sopivat oivallisesti pariskunnille.

Kaikki tilat ovat liikuntaesteettömiä.

Ryhmäkodit:

Vaikeasti tai keskivaikeasti dementoituneille asukkaille tarkoitetut ryhmäkodit sijaitsevat Kotiranta-talon toisessa kerroksessa. Tutut hoitajat ovat läsnä ja saatavilla ympäri vuorokauden.

Jokaisella asukkaalla on oma 27 m² suuruinen asunto, johon kuuluu tilava wc/kylpyhuone. Asukas ja omaiset sisustavat huoneen kodiksi omilla tutuilla huonekaluilla ja pikkutavaroilla.

Kodinomaisuutta lisäävät yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat, joissa asukkaat ja hoitajat puuhailevat yhdessä. Tilavat parvekkeet ja aidattu piha-alue parantavat ulkoilumahdollisuuksia. Sauna, jossa asukkaat käyvät yhdessä hoitajan kanssa, sijaitsee alakerrassa.

 


Ympärivuorokautinen hoiva