Ympärivuorokautinen hoiva

Palveluasunnot:

Kotiranta-talon alakerran palveluasunnot tarjoavat runsaasti apua tarvitseville liikuntarajoitteisille asukkaille oman kodin yksityisyyden ja lisäksi hoivan ja tuen päivittäisiin toimintoihin.

Muiden seuraa kaipaava asukas taas voi hakeutua yhteistiloihin – ruokasaliin tai Lepolan oleskelutilaan vaikkapa takkatulen ääreen. Myös sauna sijaitsee tässä kerroksessa.

Vuonna 2003 remontoituihin asuntoihin kuuluu invamitoitettu wc/kylpyhuone sekä kevyt keittiövarustus. Kooltaan asunnot ovat 16,5 m² – 41 m². Osa asunnoista on kahden hengen huoneita, jotka sopivat oivallisesti pariskunnille.

Kaikki tilat ovat liikuntaesteettömiä.

Ryhmäkodit:

Vaikeasti tai keskivaikeasti dementoituneille asukkaille tarkoitetut ryhmäkodit sijaitsevat Kotiranta-talon toisessa kerroksessa. Tutut hoitajat ovat läsnä ja saatavilla ympäri vuorokauden.

Jokaisella asukkaalla on oma 27 m² suuruinen asunto, johon kuuluu tilava wc/kylpyhuone. Asukas ja omaiset sisustavat huoneen kodiksi omilla tutuilla huonekaluilla ja pikkutavaroilla.

Kodinomaisuutta lisäävät yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat, joissa asukkaat ja hoitajat puuhailevat yhdessä. Tilavat parvekkeet ja aidattu piha-alue parantavat ulkoilumahdollisuuksia. Sauna, jossa asukkaat käyvät yhdessä hoitajan kanssa, sijaitsee alakerrassa.