Koti Lepokodilla

Etsitkö kotia, jossa voit asua turvallisesti miellyttävässä maalaisympäristössä, palvelukodissa jossa ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa ja tukee asukkaita kaikissa toimissa kuntouttavaa ja voimavaralähtöistä työotetta noudattaen?

Mallusjoen Lepokodin kolme palvelukotia tarjoavat laadukasta asumista ja hoivaa ikääntyneille sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Kotiranta- ja Pääskylä-palvelukodit tarjoavat tehostettua palveluasumista ja Väinölä kuntouttavaa palveluasumista omille asiakasryhmilleen. Palvelukodeissamme eletään tavallista arkea kaikkine iloineen, suruineen ja yllätyksineen.

Palvelukoti Kotirannassa tarjoamme asumista ja hoivaa ikääntyneille. Kotiranta koostuu kahdesta kerroksesta, joista ensimmäisessä sijaitsevat ikääntyneille suunnatut Rauhala ja Tyynelä ja toisessa muistisairaille suunnatut ryhmäkodit Onnela ja Sointula. Työtämme teemme sydämellä ja ammattitaidolla. Moniammatillinen henkilökuntamme työskentelee kodissasi osana arkeasi.

Vuonna 2017 avattu palvelukoti Pääskylä tarjoaa asumista ikääntyneille ja ikääntyville päihde- ja mielenterveyskuntoutujille. Asuntoja Pääskylässä on 30. Osasta asuntoja on mahdollista muodostaa kaksio pariskuntien käyttöön. Käytettävissäsi ovat laadukkaat, ympärivuorokautiset kuntoutus- ja hoivapalvelut. Rauhalliset värit, siisti ympäristö ja oma minikeittiö lisäävät asumisen viehättävyyttä. Pääskylän voit tuntea omaksi kodiksesi ja nauttia sen suomista mahdollisuuksista.

Väinölä-koti tarjoaa viihtyisää ja kodikasta, kuntouttavaa palveluasumista ikääntyville ja ikääntyneille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Väinölässä asukkaat ja henkilökunta osallistuvat yhdessä arkipäivän askareisiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa ja tukee asukkaita kaikissa toimissa kuntouttavaa työotetta noudattaen.