Kotona asumista tukevat palvelut

Asutko omassa kodissasi, mutta kaipaat ajoittain seuraa tai paikkaa, jossa voisi käydä syömässä tai pesulla?

Me Mallusjoen Lepokodilla haluamme olla tukenasi, jotta kotona asuminen onnistuisi.

 

Päivätoiminta

Päivätoiminta on toistaiseksi tauolla koronaepidemian vuoksi. Ilmoitamme, kun pystymme taas jatkamaan päivätoimintaa turvallisesti.

Järjestämme avointa päivätoimintaa torstaisin kello 10-15 Kotiranta-palvelukodissa. Ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa, muistin virkistystä, liikuntaa, pelejä, laulua ja muuta ajankohtaista puuhaa. Päivään sisältyy aamu- ja iltapäiväkahvi sekä lounas.

Päivätoiminnasta vastaa geronomi muun henkilökuntamme kanssa.

Päivätoiminnan hinta on 62 €/kerta. Päivätoimintaan on mahdollista hakea palveluseteliä.

Päivätoiminnan syyskausi alkaa 3.9.2020.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

Pirjo Apunen Geronomi
Lisäksi voit

Käydä syömässä

Meillä voit käydä aamupalalla, lounaalla ja päiväkahvilla. Aamupala sisältää puuron ja leivän lisukkeineen, kahvin tai teen sekä mehun. Lounas sisältää lämpimän ruoan, salaatin, lämpimän kasvislisukkeen, leivän ja levitteen sekä jälkiruoan ja kahvin tai teen. Päiväkahvilla tarjolla on vaihteleva kahvileipä.

Hinnasto:

Aamupala: 4,50 €

Lounas: 8,50 € (pyhinä 9,50 €)

Päiväkahvi: 3,00 €

Ilmoitathan tulostasi etukäteen numeroon 044 504 0675.

Käydä peseytymässä/saunomassa

Tarjoamme mahdollisuuden tarvittaessa avustettuun peseytymiseen/saunomiseen Kotiranta-palvelukodissa. Voit tulla meille peseytymään, jos peseytyminen ei enää omin voimin onnistu, tai vaikka oman kylpyhuoneesi ollessa remontissa. Tilamme ovat toimivat ja tilavat ja apunasi on tarvittaessa ammattitaitoinen henkilökuntamme.

Peseytymisen hinta on 35 €/h. Varaathan ajan peseytymiseen etukäteen numerosta 044 377 8441. Ajan saunomiseen voi varata esimerkiksi päivätoiminnan yhteyteen.