Kotona asumista tukevat palvelut

Turvataksemme asukkaidemme terveyden, emme tarjoa kotona asumista tukevia palveluita korona-epidemian aikana. Lyhytaikaishoitoa tarjoamme kuitenkin vähintään viikon jaksoissa.

Asutko omassa kodissasi, mutta kaipaat ajoittain seuraa tai paikkaa, jossa voisi käydä syömässä tai pesulla?

Me Mallusjoen Lepokodilla haluamme olla tukenasi, jotta kotona asuminen onnistuisi.

Kotikäyntejä emme tee, mutta tarjoamme palveluita omissa tiloissamme Mallusjoella.

Meillä voit

  • osallistua päivätoimintaan. Kotiranta-palvelukodissa meillä on joka torstai klo 10-15 avoin päivätoiminta, johon voit tulla mukaan. Ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa, muistin virkistystä, liikuntaa, pelejä, laulua jne. Päivätoimintapäivään sisältyy aamupäiväkahvi, lounas ja päiväkahvi. Päivän hinta on 62€. Päivätoimintaan on mahdollista hakea palveluseteliä. Päivätoiminta on tauolla kesän ajan ja jatkuu tilanteen salliessa syksyllä 2020.
  • käydä lounaalla Mallusjoen Lepokodin Pääskylä-palvelukodissa klo 11.30–12.30 välisenä aikana. Lounaan hinta on 7,50 € ja sisältää lämpimän ruoan, salaatin, lämpimän kasvislisukkeen, leivän, levitteen, jälkiruoan / kahvin tai teen. Ilmoita tulostasi puh, 044 504 0675.
  • käydä saunassa tai pesulla, jos kotona on sauna/pesutilat remontissa tai peseytyminen ei enää omin voimin onnistu, voit tulla saunomaan ja peseytymään Kotiranta-palvelukotiin. Täällä on hyvät peseytymistilat ja apuakin on tarvittaessa saatavilla. Hinta 35 €/h. Varaa aika peseytymiseen etukäteen  puh. 044 377 8441.

Lyhytaikainen asuminen