Ravintolapalvelut

Mallusjoen Lepokodin keittiössä valmistetaan päivittäin maistuvat, terveelliset ateriat ja herkulliset leivonnaiset. Ammattitaitoinen ja ystävällinen keittiöhenkilökunta työskentelee vuoden jokaisena päivänä ja sinä pääset nauttimaan sesonkien ja juhlapyhien värittämästä ruokalistasta. Pääset myös osallistumaan ruokalistan suunnitteluun, tuomalla esille toiveitasi ja ehdotuksiasi. Pari kertaa vuodessa keittiö toteuttaa viikon mittaiset, pelkästään toiveisiin perustuvat ruokalistat. Viikon ruokalista on nähtävillä ilmoitustauluilla.

Aterioiden suunnittelu ja toteutus perustuu valtion ravitsemusneuvottelukunnan suosituksiin. Aterioissa huomioidaan myös erityisruokavaliot, ruoan monipuolisuus, terveellisyys ja yksilölliset tarpeet. Ruoka asetellaan kauniisti tarjolle ja annoksesi voit koostaa juuri sellaiseksi kuin itse haluat.

Aamiainen klo 7.30 – 9.30

Puuro, leipä, juusto, leikkeleet, vihannekset, viili tai jogurtti, hedelmät + kahvi tai tee. Aamiaisen voit syödä haluamassasi aikataulussa herättyäsi.

Lounas klo 11.30 – 13.00

Buffet-pöydästä salaatteja, lämmin kasvis, kaksi lämmintä pääruokavaihtoehtoa lisukkeineen. Lisäksi ruokajuoma, leipä, levite ja jälkiruoka. Lounas tarjoillaan Lepokodin toimintayksiköissä, joissa voit koota mieleisesi annoksen. 

Päiväkahvi klo 14.30

Makea leivonnainen tai hedelmä.

Päivällinen klo 16.30–17.45

Päivällinen tarjoillaan Lepokodin toimintayksiköissä, joissa buffet-pöydässä vaihtelevasti keittoa tai laatikkoruokia. Lisäksi ruokajuoma, leipä, levite ja leikkeleitä. Annoksen voit koota oman mielesi mukaan.

Iltapala

Vaihtelevasti suolainen piirakka, pasteija tai voileipä. Lisäksi rahkaa, jogurttia, kiisseliä, puuroa ja mehukeittoa. Iltajuomaksi voit valita kahvin, teen tai mehun.

Vieraasi ovat tervetulleita kahvittelemaan tai ruokailemaan kanssasi!