Työpaikat

Haemme nyt:
Lähihoitajia vaikituisiin työsuhteisiin
Sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen
Lähihoitajia ja alan opiskelijoita kesä- ja keikkatöihin

Lähihoitajana Lepokodilla toimenkuvaasi kuuluu ikääntyneiden, muistisairaiden tai mielenterveys-/päihdekuntoutuja-asukkaidemme hoivatyö. Meillä pääset tekemään vastuullista työtä ja kehittämään osaamistasi kannustavassa työyhteisössä. Työskentelet asukkaidemme kodissa, heitä varten. Toiminnallasi mahdollistat asukkaillemme turvallisen, merkityksellisen ja sujuvan arjen. Apua ja tukea työssäsi tarjoavat esimiehen lisäksi moniammatillisen tiimimme asiantuntijat.

Sairaanhoitajana Pääskylässä toimenkuvaasi kuuluu ikääntyneiden asukkaidemme sairaanhoidollinen- ja perushoivatyö. Tiimimme on moniammatillinen ja apua ja tukea saatkin niin lähihoitajilta, sairaanhoitajilta, fysioterapeutilta kuin sosionomeiltakin. Toimit yhteistyössä myös lääkärin kanssa.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen, sairaanhiotajan palkkaluokka G23, lääkeluvallisen lähihoitajan palkkaluokka G20, muutoin G19C. Opiskelijoiden palkkaus opintojen määrän perusteella.

Ota pian yhteyttä!

Keikkatyöntekijöitä:

Etsimme jatkuvasti keikkatyöntekijöitä niin asumispalveluihin kuin keittiöllemmekin. Olitpa sitten valmis ammattilainen tai opiskelija, ole rohkeasti yhteydessä!

Odotamme sinulta:

Vakituiset työntekijät: soveltuva sosiaali- ja terveysalan tutkinto, kokemus ikääntyneiden ja/tai mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Opiskelijat: riittävä määrä suoritettuja opintoja (2/3).

Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa.

Tarjoamme sinulle:

Meillä työskentelet aidosti työntekijöistään välittävässä organisaatiossa. Kattavien henkilökuntaetujemme lisäksi saat meillä esimiehen ja tiimin täyden tuen kaikissa työsuhteesi vaiheissa. Pienessä organisaatiossa pääset kehittämään toimintaa omilla ideoillasi.

Hakemukset ja lisätiedot:
Tarja Perälä Toiminnanjohtaja
Sinikka Laine Palveluasumisen esimies, ikääntyneiden palvelut
Virpi Koivunen Palveluasumisen esimies, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien palvelut
Marja Ritala Ravitsemusvastaava