Työpaikat

Haemme nyt lähihoitajia ja alan opiskelijoita kesätöihin!

Lepokodilla toimenkuvaasi kuuluu asukkaiden hoiva- ja ohjaustyö. Meillä pääset tekemään vastuullista ja haastavaa työtä moniammatillisen tiimin jäsenenä. Työskentelet asukkaidemme kodissa, heitä varten. Olet osaltasi mukana varmistamassa arvojemme ja tavoitteidemme mukaisen arjen toteutumisen asukkaillemme.

Olet etsimämme henkilö, jos pidät yhteistyön tekemisestä, mutta omaat kyvyn myös itsenäiseen työskentelyyn. Tarvittaessa kykenet ottamaan vastuuta ja toimimaan myös haastavissa tilanteissa. Olet innokas ja haluat kehittyä sosiaalialan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia ja kehittyä alallasi, ja meillä tukenasi onkin ammattitaitoinen ja kokenut tiimi. Pienessä organisaatiossa pääset tekemään monipuolisesti hoivatyötä sekä kehittämään toimintaamme omilla ideoillasi, viettäen samalla kesää kauniissa maisemassa järven rannalla.

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveysalan tutkintoa tai riittävää määrää (2/3) opintoja. Matkat Lepokodille taittuvat parhaiten omalla autolla, julkisia liikennevälineitä meille ei kulje.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 28.2.2021.

Ota rohkeasti yhteyttä ja liity porukkaamme!

Maria Viljamaa Palveluasumisen esimies, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien palvelut
Sinikka Laine Palveluasumisen esimies, ikääntyneiden palvelut
Tarja Perälä Toiminnanjohtaja

Etsimme jatkuvasti vanhus- sekä mielenterveys- ja päihdetyön ammattilaisia lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Huomioimme myös sosiaali- ja terveysalan opiskelijat. Oletpa lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, geronomi tai keittiöalan ammattilainen tai alan opiskelija, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Arvostamme osaamisen lisäksi iloista mieltä ja reipasta asennetta työhön. Tarjoamme sinulle työpaikan osaavassa ja mukavassa työyhteisössä, maaseudulla. Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES.

Mallusjoella ei ole julkisia liikenneyhteyksiä, joten oman auton käyttö työmatkojen sujuvuuden kannalta on suotavaa.

Lisätietoja ja hakemukset:

Ikääntyneiden palvelukoti Kotiranta, palveluasunnot ja muistisairaiden ryhmäkoti
Palveluasumisen esimies Sinikka Laine
044 377 8441
sinikka.laine(at)lepokoti.fi

Mielenterveys- ja päihdekuntoutujien palvelukodit Pääskylä ja Väinölä
Palveluasumisen esimies Maria Viljamaa
044 244 8993
maria.viljamaa(at)lepokoti.fi

Ravitsemusvastaava
Marja Ritala
044 244 7610
marja.ritala(at)lepokoti.fi