Työpaikat

Haemme nyt:
Sairaanhoitajaa ja kahta lähihoitajaa vakituisiin työsuhteisiin:

Sairaanhoitajana Pääskylässä toimenkuvaasi kuuluu ikääntyneiden asukkaidemme sairaanhoidollinen- ja perushoivatyö ja lähihoitajana Kotirannassa ikääntyneiden asukkaidemme hoivatyö. Meillä pääset tekemään vastuullista työtä ja kehittämään osaamistasi kannustavassa työyhteisössä. Työskentelet asukkaidemme kodissa, heitä varten. Toiminnallasi mahdollistat asukkaillemme turvallisen, merkityksellisen ja sujuvan arjen. Tiimimme on moniammatillinen ja apua ja tukea saatkin niin lähihoitajilta, sairaanhoitajilta, fysioterapeutilta kuin sosionomeiltakin. Teemme työtämme kuntouttavalla työotteella.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen, lääkeluvallisen lähihoitajan palkkaluokka G20, muutoin G19 ja sairaanhoitajan palkkaluokka G23.

Ota pian yhteyttä!

Keikkatyöntekijöitä:

Etsimme jatkuvasti keikkatyöntekijöitä niin asumispalveluihin kuin keittiöllemmekin. Olitpa sitten valmis ammattilainen tai opiskelija, ole rohkeasti yhteydessä!

Odotamme sinulta:

Vakituiset työntekijät: soveltuva sosiaali- ja terveysalan tutkinto, kokemus ikääntyneiden ja/tai mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Opiskelijat: riittävä määrä suoritettuja opintoja (2/3).

Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa.

Tarjoamme sinulle:

Meillä työskentelet aidosti työntekijöistään välittävässä organisaatiossa. Kattavien henkilökuntaetujemme lisäksi saat meillä esimiehen ja tiimin täyden tuen kaikissa työsuhteesi vaiheissa. Pienessä organisaatiossa pääset kehittämään toimintaa omilla ideoillasi.

Hakemukset ja lisätiedot:
Tarja Perälä Toiminnanjohtaja
Lomalla 30.08.2021-17.10.2021044 505 5398[email protected]
Sinikka Laine Palveluasumisen esimies, ikääntyneiden palvelut
Virpi Koivunen Palveluasumisen esimies, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien palvelut
Mallusjokisäätiö sr Mallusjoen Lepokoti
Mallusjoentie 349, 16450 Mallusjoki03 871 550[email protected]