Työpaikat

Haemme nyt palveluasumisen esimiestä palvelukoteihimme Pääskylään ja Väinölään.

Vuonna 2017 avatussa, ikääntyneille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille suunnatussa Pääskylässä tarjoamme tehostettua palveluasumista 30 asukkaalle ja Väinölässä palveluasumista kymmenelle asukkaalle. Väinölä on ensimmäinen käyttöönotettu palvelukotimme. Työssäsi vastaat siis Lepokodin uusimman ja vanhimman palvelukodin toiminnasta sekä moniammatillisen tiimin johtamisesta ja kehittämisestä. Toivommekin, että yhdistät työssäsi uutta ja vanhaa, Lepokodin perinteitä ja historiaa sekä omia raikkaita ajatuksiasi ja hyväksi havaitsemiasi toimintamalleja.

Olet etsimämme henkilö, jos olet jämpti mutta tarvittaessa joustava, sinulla on luja tahto luotsata vastuualuettasi menestykseen ja olet valmis laittamaan itsesi likoon tiimisi kanssa. Arvostamme innovatiivisuutta sekä halua luoda uutta ja ehkä vähän ihmeellistäkin. Tavoitteenamme on löytää henkilö, joka sitoutuu työhönsä pitkäksi aikaa. Roolissasi toimit myös johtoryhmän jäsenenä.

Koska odotamme sinulta paljon, voit myös sinä odottaa paljon meiltä. Tarjoamme sinulle pienen organisaation tuoman joustavuuden sekä mahdollisuuden uudistaa kahden palvelukodin toimintaa sekä kehittyä itse ammatillisesti. Työsi on itsenäistä, mutta koko johtoryhmä ja muu henkilökunta on tukenasi, ja teetkin paljon yhteistyötä niin toiminnanjohtajan kuin toisen palveluasumisen esimiehen kanssa. Työterveyshuollon ja tyhy-päivien lisäksi tarjoamme henkilökunnallemme muun muassa liikunta- ja kulttuurietuja, lämmitystolpalliset parkkipaikat sekä ravintoedun.

Edellytämme hakijalta sairaanhoitajan tutkintoa (AMK tai YAMK), kokemusta sekä ikääntyneiden että mielenterveys- ja päihdekuntoutujien hoidosta ja vähintään kolmen vuoden johtamiskokemusta tai soveltuvia johtamisen opintoja. Edellytämme myös tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa.

Mikäli tämä tuntuu sinun paikaltasi tulevaisuuden tekijänä, hae rohkeasti viimeistään 20.06.2021! Haastattelut pyrimme pitämään viikolla 26, ja työ alkaa sopimuksen mukaan elokuun aikana.

 

Haemme nyt lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen palvelukoti Pääskylään.

Lähihoitajana Pääskylässä toimenkuvaasi kuuluu ikääntyneiden asukkaidemme hoiva- ja ohjaustyö. Meillä pääset tekemään vastuullista työtä ja kehittämään osaamistasi kannustavassa työyhteisössä. Työskentelet asukkaidemme kodissa, heitä varten. Toiminnallasi mahdollistat asukkaillemme turvallisen, merkityksellisen ja sujuvan arjen. Tiimimme on moniammatillinen ja apua ja tukea saatkin niin lähihoitajilta, sairaanhoitajilta, fysioterapeutilta kuin sosionomeiltakin. Teemme työtämme kuntouttavalla työotteella.

Tarjoamme sinulle joustavan, työntekijöistään aidosti välittävän työnantajan, mahdollisuuden oppia ja kehittyä omalla alallasi sekä kokeneen tiimin ja esimiehen tuen. Pienessä organisaatiossa pääset tekemään monipuolisesti hoivatyötä sekä kehittämään toimintaamme omilla ideoillasi. Toivommekin sinulta idearikkautta, hyvää asennetta työhön ja aitoa halua toimia asukkaiden parhaaksi.

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa. Kokemus ikääntyneiden ja/tai mielenterveys- ja päihdekuntoutujien hoitotyöstä katsotaan eduksi. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa.

Matkat Mallusjoelle taittuvat parhaiten omalla autolla, julkisia liikennevälineitä meille ei kulje. Työntekijämme sopivat aktiivisesti myös kimppakyydeistä. Työpäivän aikana saatat törmätä myös Lepokodin terapiakissoihin Viliin ja Viiruun.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen, lääkeluvallisen työntekijän palkkaluokka G20, muutoin G19.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, haastattelemme ja palkkaamme työntekijän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja liity porukkaamme!

Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen [email protected]

Maria Viljamaa Palveluasumisen esimies, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien palvelut
Tarja Perälä Toiminnanjohtaja
Haemme nyt lähihoitajia ja alan opiskelijoita kesätöihin!

Lepokodilla toimenkuvaasi kuuluu asukkaiden hoiva- ja ohjaustyö. Meillä pääset tekemään vastuullista ja haastavaa työtä moniammatillisen tiimin jäsenenä. Työskentelet asukkaidemme kodissa, heitä varten. Olet osaltasi mukana varmistamassa arvojemme ja tavoitteidemme mukaisen arjen toteutumisen asukkaillemme.

Olet etsimämme henkilö, jos pidät yhteistyön tekemisestä, mutta omaat kyvyn myös itsenäiseen työskentelyyn. Tarvittaessa kykenet ottamaan vastuuta ja toimimaan myös haastavissa tilanteissa. Olet innokas ja haluat kehittyä sosiaalialan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia ja kehittyä alallasi, ja meillä tukenasi onkin ammattitaitoinen ja kokenut tiimi. Pienessä organisaatiossa pääset tekemään monipuolisesti hoivatyötä sekä kehittämään toimintaamme omilla ideoillasi, viettäen samalla kesää kauniissa maisemassa järven rannalla.

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveysalan tutkintoa tai riittävää määrää (2/3) opintoja. Matkat Lepokodille taittuvat parhaiten omalla autolla, julkisia liikennevälineitä meille ei kulje.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Ota rohkeasti yhteyttä ja liity porukkaamme!

Tarja Perälä Toiminnanjohtaja
Sinikka Laine Palveluasumisen esimies, ikääntyneiden palvelut
Maria Viljamaa Palveluasumisen esimies, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien palvelut
Mallusjokisäätiö sr Mallusjoen Lepokoti
Mallusjoentie 349, 16450 Mallusjoki03 871 550[email protected]

Etsimme jatkuvasti vanhus- sekä mielenterveys- ja päihdetyön ammattilaisia lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Huomioimme myös sosiaali- ja terveysalan opiskelijat. Oletpa lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, geronomi tai keittiöalan ammattilainen tai alan opiskelija, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Arvostamme osaamisen lisäksi iloista mieltä ja reipasta asennetta työhön. Tarjoamme sinulle työpaikan osaavassa ja mukavassa työyhteisössä, maaseudulla. Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES.

Mallusjoella ei ole julkisia liikenneyhteyksiä, joten oman auton käyttö työmatkojen sujuvuuden kannalta on suotavaa.

Lisätietoja ja hakemukset:

Ikääntyneiden palvelukoti Kotiranta, palveluasunnot ja muistisairaiden ryhmäkoti
Palveluasumisen esimies Sinikka Laine
044 377 8441
sinikka.laine(at)lepokoti.fi

Mielenterveys- ja päihdekuntoutujien palvelukodit Pääskylä ja Väinölä
Palveluasumisen esimies Maria Viljamaa
044 244 8993
maria.viljamaa(at)lepokoti.fi

Ravitsemusvastaava
Marja Ritala
044 244 7610
marja.ritala(at)lepokoti.fi